Hoe ziet uw inburgeringstraject eruit?

U weet dat u een aantal examens moet afleggen. U moet Nederlands leren verstaan, spreken, lezen en schrijven. Ook moet u laten zien dat u de Nederlandse samenleving kent. Dat u weet hoe Nederlanders leven, wonen en werken.

Met intensieve lessen, helpen wij u om voor te bereiden op de examens. Tijdens de hele cursus heeft u een persoonlijke mentor, die u helpt om resultaat te behalen. Maar we gaan nog een stap verder: wij zorgen dat u stage kunt lopen bij een Nederlands bedrijf. Zo bent u weer een stap dichterbij het realiseren van uw droom: een goede toekomst voor uzelf en voor uw gezin.

Wat bieden wij u?

  • Een mentor die u begrijpt en verstaat
  • Leuke workshops die u helpen om Nederland, Nederlands en de Nederlanders te begrijpen
  • De garantie dat u uw inburgeringsdiploma haalt! Als u de lessen volgt en uw huiswerk maakt, natuurlijk
  • Professionele begeleiding naar de arbeidsmarkt, via een stage of werkervaringsplaats
  • De kans om een leven op te bouwen in Nederland!

Keuze uit verschillende trajecten
U heeft de keuze uit verschillende trajecten zoals: Inburgering Basis, Inburgering Basis+ en Inburgering Compleet. We overleggen samen met u welk traject het beste bij uw persoon en ambities past. Ontwikkelt u zich snel, dan brengen we het tempo van de cursus omhoog zodat u sneller examen kunt doen. Heeft u juist meer tijd nodig, dan verlagen we het tempo een stukje. U werkt dus altijd op uw eigen niveau en in uw eigen tempo. Bekijk hieronder het cursusaanbod.

 

Kies jouw weg naar studie en/of werk

Kosten inburgeren

Natuurlijk kost een inburgeringstraject geld, maar als u dat niet heeft dan kunnen wij u helpen om een lening aan te vragen bij DUO. Gaat u voor de kans op een mooie toekomst?