Over ons

ONZE MISSIE: ‘HET OPBOUWEN VAN EEN ZELFREDZAAM BESTAAN VOOR NIEUWKOMERS IN NEDERLAND LEUK, EFFECTIEF EN SNEL FACILITEREN’

Wie wij zijn

Het is voor nieuwkomers in Nederland niet makkelijk om een plek te vinden in de maatschappij en zonder de juiste begeleiding en ondersteuning kan het vele jaren duren voordat het leven in Nederland op de rit is. Wij zorgen er in samenwerking met diverse organisaties voor dat nieuwkomers op korte termijn de Nederlandse taal beheersen en dat zij snel bij een Nederlandse werkgever aan het werk kunnen of aan een vervolgopleiding kunnen beginnen. We bereiden nieuwkomers zo goed mogelijk voor op de Nederlandse arbeidsmarkt (door o.a. gerichte vakscholing) zodat zij met voldoende zelfverzekerdheid kunnen gaan solliciteren en kansrijker zijn.
SVS Inburgering Taal Cultuur Werk
Noor uit Syrië (Arabisch)
Lucero uit Mexico (Spaans)
Simon uit Eritrea (Tigrinya)
Najma uit Somalië (Somalisch)
 • Wat ons onderscheidt

  “wij geven niet op en zullen kosten wat kost u blijven bijstaan in uw traject” Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk in staat te stellen het inburgeringsexamen (of NT2 examen) te behalen. Zo kunt u ook snel verder werken aan uw droom: een goede baan of verder studeren in Nederland. Wij geven niet op en zullen kosten wat kost u blijven bijstaan in uw traject. Wij geven u dus ook de garantie dat u uiteindelijk het vereiste examen behaalt (of voldoet aan de minimale eisen).

 • Wat ons uniek maakt

  “wij willen trots op u zijn en zien graag dat u trots bent op uzelf” SVS Inburgering vloeit voort uit een samenwerkingsverband van een aantal partners met jarenlange ervaring op het gebied van de zorg, onderwijs, (re-) integratie op de arbeidsmarkt maar ook als netwerkers en werkgevers. Het is juist die combinatie dat nodig is om een inburgeringstraject succesvol te laten zijn. Alle partners geloven in het credo: Ik wil u die aandacht schenken en die zorg geven zoals ik die zelf ook aan mijn kinderen, mijn familie en mijn naasten geef. En dat is wat SVS Inburgering uniek maakt.

 • Kennis van zaken

  SVS Inburgering heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zorg, onderwijs en (re-)integratie op de arbeidsmarkt. Verder hebben we een groot netwerk van werkgevers die u een stageplaats willen geven. Iedereen binnen onze organisatie en alle werkgevers waarmee we samenwerken, willen maar één ding: u helpen om een mooie toekomst op te bouwen in Nederland.

Wie wij zijn? Bekijk deze video

WAAROM JE VOOR SVS INBURGERING TAAL CULTUUR WERK KIEST

 • 4 ****
  Hoogste beoordeling door Blik op werk
 • 25 +
  Deskundige docenten en cursistbegeleiders
 • 3 * 3
  Minimaal 3 keer per week 3 uur les
 • 950 +
  Al meer dan 950 cursisten kozen voor SVS Inburgering
 • 8 zekerheden

  1. Professionele docenten 2. Geen verschillende niveaus in één groep 3. Kleine, vaste groepen 4. Professioneel ingerichte klaslokalen 5. Doorleren tot B1 en B2 niveau mogelijk 6. Meerdere startmomenten per jaar 7. Minimaal 3 keer per week les 8. Hoog slagingspercentage (>83%)

 • Heldere afspraken

  Voor de start van het traject worden alle afspraken mondeling doorgenomen met behulp van een tolk. Een paar belangrijke afspraken zijn: 1. Gratis intake en proefles. 2. Cursuscontract is maandelijks opzegbaar. 3. De boeken en ander lesmateriaal krijg je van ons. 4. Achteraf per maand betalen (ook met DUO lening).

 • Examengarantie

  Wij garanderen dat je voldoet aan de inburgeringsplicht als je bij ons het traject volgt. Heb je twee jaar les gevolgd en lukt het ondanks alle inspanningen niet om het examen te halen? Dan betalen wij de examenkosten voor de her-examens. Tot wel drie keer per onderdeel! Zo ben je er zeker van dat je op tijd klaar bent met inburgeren en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 • Bewezen kwaliteit

  Ieder jaar wordt de kwaliteit van onze school gecontroleerd door verschillende organisaties: Blik op Werk, NRTO, ITTA, VRO, Panteia en Tuv Nederland. SVS Inburgering heeft een hoge kwaliteitsstandaard en dat zie je terug in de hoge score bij Blik op Werk (4 sterren, hoogste score) en in de klanttevredenheid. Cursisten geven SVS Inburgering het rapportcijfer 8.3!

 • Buitenschools leren

  Nederlands leer je niet alleen in een klaslokaal. Er komt ook huiswerk bij kijken en het is nodig om de Nederlandse taal ook buiten het lokaal te gebruiken. Om je hiermee te helpen worden er regelmatig buitenschoolse activiteiten georganiseerd zoals excursies (musea, bibliotheek, huisarts etc.), bedrijfsbezoeken en speedspreken (spreken met Nederlanders). Van je docent krijg je ook nog buitenschoolse opdrachten die je na de les kunt doen.

 • Begeleiding

  Om je zo goed mogelijk te helpen bij het leren van de taal en de kennismaking met de Nederlandse maatschappij ondersteunen wij je wanneer je extra hulp nodig hebt bij: 1. Lening aanvragen bij DUO (en andere zaken) 2. Hulp bij diplomawaardering 3. Hulp bij aanvragen reiskostenvergoeding 4. Hulp bij ..... En dat bijna altijd in jouw eigen taal!

Partnerorganisaties

Klanttevredenheid SVS Inburgering