Op weg naar een nieuw leven

Onderaan deze pagina vindt u het aanmeldformulier voor uw inburgeringstraject. Maar voordat u dit invult, is het belangrijk om te weten wat er daarna gebeurt. Wij helpen u namelijk heel graag om een leven in Nederland op te bouwen. Maar dat gaat alleen lukken als u zich voor de volle 100% inzet om uw inburgeringstraject tot een succes te maken.

  • U heeft een intakegesprek met ons
  • U ontvangt een voorstel voor het inburgeringstraject
  • U besluit of u zich hieraan verbindt en ondertekent dan het contract
  • U gaat uw uiterste best doen om uw examen te halen en ervaring op te doen
  • Wij helpen u om een leven in Nederland op te bouwen en een baan te vinden

 

Wat wilt u bereiken?

Bij het intakegesprek is iemand aanwezig die uw taal spreekt. We bespreken uw wensen en ambities, kijken welk traject daarbij past en hoeveel training u hiervoor nodig heeft. Heeft u een duidelijke loopbaan voor ogen, dan maken we een persoonlijk ontwikkelings- en opleidingsplan (POP).

Vergeet niet om uw verblijfsvergunning mee te nemen naar het gesprek, en de brief van DUO waarin staat dat u moet inburgeren.

Tekent u voor een toekomst in Nederland?
Alles wat we in het intakegesprek bespreken en afspreken, vatten we samen in een voorstel. In dat voorstel staat ook precies wat het besproken inburgeringstraject u gaat kosten. Zowel qua financiën als qua inspanningen. In het voorstel is vastgelegd wat wij van u mogen verwachten, en wat u van ons kunt verwachten. Bent u bereid om zich een jaar lang in te zetten voor een toekomst in Nederland? Dan beloven wij dat we u bij elke stap zullen ondersteunen.

Gaat u akkoord met het voorstel, dan schrijft u zich in voor het gehele inburgeringstraject. De details over dit traject leest u elders op deze website.

Meld u vandaag nog aan
Vul uw gegevens hieronder in. U krijgt dan vanzelf een uitnodiging voor een intakegesprek. Ook moet u aangeven dat u akkoord gaat met ons privacyreglement en het klachtenreglement.

Vul uw gegevens in om u nu aan te melden

Door dit aanmeldformulier te versturen gaat u akkoord met het privacyreglement van SVS-Inburgering. Klik hier om het privacyreglement te lezen (opent in een nieuw venster).
Door dit aanmeldformulier te versturen gaat u akkoord met het klachtenreglement van SVS-Inburgering. Klik hier om het privacyreglement te lezen (opent in een nieuw venster).