Hoe werkt aanmelden

Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier voor jouw inburgeringstraject. Maar voordat je dit invult, is het belangrijk om te weten wat er daarna gebeurt. Wij helpen je graag om een leven in Nederland op te bouwen. Maar dit lukt alleen als jij je voor de volle 100% inzet om jouw inburgeringstraject tot een succes te maken.

Aanmelden is vrijblijvend en eenvoudig

 • 1

  Online aanmelden

  Vul het aanmeldformulier in op onze website. Je wordt dan uitgenodigd voor een intakegesprek en taaltoets.

 • 2

  Advies en offerte

  Na het intakegesprek en de toets krijg je een persoonlijk en vrijblijvend advies en word je uitgenodigd voor een cursus.

 • 3

  Start met de cursus

  Als je het aanbod accepteert, kun je starten met de cursus. Dat was het!

Wat wilt u bereiken?

 

Bij het intakegesprek is iemand aanwezig die jouw taal spreekt. We bespreken jouw wensen en ambities, kijken welk traject daarbij past en hoeveel training je hiervoor nodig hebt. Heb je een duidelijke loopbaan voor ogen, dan maken we een persoonlijk ontwikkelings- en opleidingsplan (POP).

 

Vergeet niet om je verblijfsvergunning mee te nemen naar het gesprek, en de brief van DUO waarin staat dat je moet inburgeren.

 

Teken jij voor een toekomst in Nederland?

Alles wat we in het intakegesprek bespreken en afspreken, vatten we samen in een voorstel. In dat voorstel staat ook precies wat het besproken inburgeringstraject je gaat kosten. Zowel qua financiën, als inspanningen. In het voorstel is vastgelegd wat wij van jou mogen verwachten, en wat jij van ons kunt verwachten. Ben jij bereid om je een jaar tot twee jaar lang in te zetten voor een toekomst in Nederland? Dan beloven wij dat we je bij elke stap zullen ondersteunen.

 

Ga je akkoord met het voorstel, dan meld je je aan voor het gehele inburgeringstraject. De details over dit traject lees je elders op deze website.

 

Meld je vandaag nog aan

Vul jouw gegevens hieronder in. Je ontvangt dan vanzelf een uitnodiging voor een intakegesprek. Ook moet je aangeven dat je akkoord gaat met ons privacyreglement en het klachtenreglement.

  Aanmelden voor een intakegesprek

  Door op nu aanmelden te klikken gaat u akkoord met het privacyreglement en het klachtenreglement.