Succesgarantie

Tot 700 uur les - Niet geslaagd? Gratis herexamen - Doorgaan tot u wel slaagt

Wij hebben vertrouwen in u, en u kunt ons vertrouwen

 

Wij vertrouwen op uw kwaliteiten, uw inzet en uw motivatie. In combinatie met onze kennis er ervaring, halen wij het beste in u naar boven. Wij helpen u een nieuwe toekomst opbouwen in Nederland. Maar u kent ons niet, en een inburgeringstraject kost tijd en geld. Dus hoe kunt u er zeker van zijn dat wij betrouwbaar zijn? Daarom geven wij u de volgende garanties voor uw inburgeringstraject:

 

Garantie 1: U slaagt gegarandeerd!

De overheid stelt dat u binnen 3 jaar ingeburgerd moet zijn. Die termijn staat in de brief die u van DUO ontving. Binnen die termijn helpen we u zo lang en zo vaak als maar nodig is om u te laten slagen voor uw inburgeringstraject. We weten zeker dat het u gaat lukken, zolang u zich voldoende inzet en gemotiveerd met ons meewerkt.

 

Garantie 2: Niet geslaagd? Gratis herexamen

Voorafgaand aan uw inburgeringstraject, tekent u een contract waarin alle afspraken staan die we met elkaar maken. Als u zich aan deze afspraken houdt, weten we zeker dat u slaagt. Hoe kunt u daarop vertrouwen? Omdat u tot 4 keer examen kunt doen zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Haalt u na 4 keer examen doen het examen nog niet? Dan hebt u in elk geval aantoonbaar uw best gedaan. U voldoet dus altijd aan de eisen.

 

Garantie 3: U kunt tussentijds stoppen

Wij zijn ervan overtuigd dat u tot het eind van het opleidingstraject bij ons blijft. Maar als u na een tijdje toch liever overstapt naar een andere opleider, dan kan dat. U betaalt slechts de periode van uw inburgeringstraject en kunt de rest van het geld aan een ander inburgeringstraject besteden. Dus zelfs nadat u met ons een contract hebt afgesloten voor uw inburgeringstraject, behoudt u uw keuzevrijheid.

Slagingspercentages per leerprofiel 2017-2018

 • 83 %
  Laag opgeleid
 • 86 %
  Middelbaar opgeleid
 • 89 %
  Hoog opgeleid

– Gelsaagd bij de eerste of tweede examenpoging, gecontroleerd door Blik op Werk –

 • 8 zekerheden

  1. Professionele docenten 2. Geen verschillende niveaus in één groep 3. Kleine, vaste groepen 4. Professioneel ingerichte klaslokalen 5. Doorleren tot B1 en B2 niveau mogelijk 6. Meerdere startmomenten per jaar 7. Minimaal 3 keer per week les 8. Hoog slagingspercentage (>83%)

 • Heldere afspraken

  Voor de start van het traject worden alle afspraken mondeling doorgenomen met behulp van een tolk. Een paar belangrijke afspraken zijn: 1. Gratis intake en proefles. 2. Cursuscontract is maandelijks opzegbaar. 3. De boeken en ander lesmateriaal krijg je van ons. 4. Achteraf per maand betalen (ook met DUO lening).

 • Examengarantie

  Wij garanderen dat je voldoet aan de inburgeringsplicht als je bij ons het traject volgt. Heb je twee jaar les gevolgd en lukt het ondanks alle inspanningen niet om het examen te halen? Dan betalen wij de examenkosten voor de her-examens. Tot wel drie keer per onderdeel! Zo ben je er zeker van dat je op tijd klaar bent met inburgeren en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 • Bewezen kwaliteit

  Ieder jaar wordt de kwaliteit van onze school gecontroleerd door verschillende organisaties: Blik op Werk, NRTO, ITTA, VRO, Panteia en Tuv Nederland. SVS Inburgering heeft een hoge kwaliteitsstandaard en dat zie je terug in de hoge score bij Blik op Werk (4 sterren, hoogste score) en in de klanttevredenheid. Cursisten geven SVS Inburgering het rapportcijfer 8.3!

 • Buitenschools leren

  Nederlands leer je niet alleen in een klaslokaal. Er komt ook huiswerk bij kijken en het is nodig om de Nederlandse taal ook buiten het lokaal te gebruiken. Om je hiermee te helpen worden er regelmatig buitenschoolse activiteiten georganiseerd zoals excursies (musea, bibliotheek, huisarts etc.), bedrijfsbezoeken en speedspreken (spreken met Nederlanders). Van je docent krijg je ook nog buitenschoolse opdrachten die je na de les kunt doen.

 • Begeleiding

  Om je zo goed mogelijk te helpen bij het leren van de taal en de kennismaking met de Nederlandse maatschappij ondersteunen wij je wanneer je extra hulp nodig hebt bij: 1. Lening aanvragen bij DUO (en andere zaken) 2. Hulp bij diplomawaardering 3. Hulp bij aanvragen reiskostenvergoeding 4. Hulp bij ..... En dat bijna altijd in jouw eigen taal!