Gouda

Vossenburchkade 66-67, 2805 PC Gouda

Inburgeren in Gouda

 

In 2016 zijn de lessen gestart voor cursisten uit Gouda en omstreken in het mooie, monumentale St. Jozef Paviljoen aan de Graaf Florisweg in Gouda. De locatie in Gouda biedt een mooie uitbreiding aan de dekking van onze opleidingslocaties voor het leren van Nederlands in de Randstad.

Wegens verbouwing van het pand is SVS Inburgering in de zomer van 2017 verhuist naar de Vossenburchkade 66-67. Slechts op een steenworp afstand van het St. Jozef Paviljoen, het centrum van Gouda en het Centraal Station.

 

Vossenburchkade 66-67

 

Het pand aan de Vossenburchkade 66-67 in Gouda, waarin de cursussen Nederlands worden gegeven, is modern en van alle gemakken voorzien. Tijdens de warme dagen in Nederland is het binnen lekker koel dankzij de airconditioning. Het is rustig gelegen, nabij het centrum en Centraal Station. Parkeren is gratis (aantal plaatsen beperkt).

 

Startdata inburgeringscursus & Nederlandse taal Gouda

 

Geregeld starten er nieuwe cursussen Nederlands NT2 en inburgeringscursussen in Gouda. Voor meer informatie over de cursus Nederlands en de inburgeringscursus in Gouda kunt u contact met ons opnemen. Bekijk de cursuskalender rechts op deze pagina voor de startdata van alle cursussen in Gouda. Een cursus start uitsluitend als er voldoende cursisten zich hebben aangemeld.

Startdatum nieuwe cursussen

 

  • Binnen 2 weken A0 naar A2 
  • Binnen 2 weken A2 naar B1

SVS Inburgering Gouda

Vossenburchkade 66, 2805 PC Gouda