Nieuwegein (Utrecht)

Marconibaan 10A, 3439 MS Nieuwegein

Inburgeren in Nieuwegein

 

Sinds 2016 worden er in Nieuwegein diverse Nederlandse taal- en inburgeringscursussen aangeboden door SVS Inburgering. Onze locatie in Nieuwegein biedt ruimte aan meerdere groepen cursisten. Hierdoor is het mogelijk om gelijktijdig cursussen op verschillende taalniveaus aan te bieden. Voor iedere inburgeraar bieden wij een passende cursus.

 

Marconibaan Nieuwegein

 

Het pand aan de Marconibaan in Nieuwegein, waarin de cursussen Nederlands worden gegeven, is modern en van alle gemakken voorzien. Tijdens de warme dagen in Nederland is het binnen lekker koel dankzij de airconditioning. Maar vooral het uitzicht en de omgeving zal je versteld doen staan. Je kunt hier in de pauzes en na afloop van de lessen een heerlijke wandeling maken!

 

Startdata inburgeringscursus & Nederlandse taal

 

Geregeld gaan er nieuwe cursussen Nederlands NT2 en inburgeringscursussen van start. Voor meer informatie over de cursus Nederlands en de inburgeringscursus in Nieuwegein kunt u contact met ons opnemen. Bekijk de cursuskalender rechts op deze pagina voor de startdata van alle cursussen in Nieuwegein. Een cursus start uitsluitend als er voldoende cursisten zich hebben aangemeld.

Startdatum nieuwe cursussen

 

  • Binnen 2 weken ONA 64 uur
  • Binnen 2 weken A0 naar A2
  • Binnen 2 weken A2 naar B1

SVS Inburgering Nieuwegein

Marconibaan 10A, 3439 MS Nieuwegein