Docent NT2 gevraagd

Werken bij SVS Inburgering

 

Ben je gecertificeerd docent NT2 en op zoek naar een uitdagende baan vol voldoening? Neem dan contact met ons op. Werken bij SVS Inburgering betekent dat je werkt in een prettige omgeving met leuke collega`s én dat je volledig ondersteund wordt in hetgeen dat je graag wilt bereiken. Je wordt bijvoorbeeld niet belemmerd door het ontbreken van studiemateriaal en staan diverse middelen tot je beschikking (beamer, digiboard, printer/kopieermachine etc). We lichten graag het een en ander toe tijdens een persoonlijke ontmoeting.

Vacature docent NT2 SVS Inburgering

 

Docent NT2 functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een (sparring-)partner, een vakidioot, een teamgenoot die samen met ons alles op alles zetten om de nieuwe Nederlanders op een snelle, effectieve en leuke manier het inburgeringsdiploma te behalen.
Wij zijn op zoek naar jou als je

 • het niveau en de leemtes in de kennis van studenten kan beoordelen en hun leerbehoefte en -doelen kan vast stellen
 • lessen en werkgroepen kan plannen, kan voorbereiden en kan geven aan groepen van de studenten
 • de vorderingen van de studenten kan beoordelen
 • studenten kan helpen in klassikale omgevingen waar onderwerpen worden gegeven in een andere taal dan de moedertaal van de studenten
 • opdrachten voor werkstukken kan geven, kan corrigeren en proef-examens kan geven en beoordelen
 • mee kan op excursies om de Nederlandse Taal door de studenten praktisch te laten toepassen.

 

Functievereisten

Naast ervaring in het werkveld moet je ook beschikken over een NT2 certificaat, Certificaat bekwaam docent NT2 (van de BVNT2), Post-HBO NT2 of Toegepaste Taalwetenschap met specialisatie NT2.

 

Wat wij bieden

 • een leuke werkomgeving en leuke collega`s
 • alle middelen om je werk goed te kunnen doen
 • een baan in loondienst of als zelfstandige
 • een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden
 • de kans om jouw ideeën en visie in de praktijk te brengen

 

Bedrijfsprofiel 

SVS Inburgering vloeit voort uit een samenwerkingsverband van een aantal partners met jarenlange ervaring op het gebied van de zorg, onderwijs, (re-) integratie op de arbeidsmarkt maar ook als netwerkers en werkgevers. Het is juist die combinatie dat nodig is om een inburgeringstraject succesvol te laten zijn. Alle partners geloven in het credo: Ik wil u die aandacht schenken en die zorg geven zoals ik die zelf ook aan mijn kinderen, mijn familie en mijn naasten geef. En dat is de instelling die wij ook van onze docenten verwachten. Kijk op de pagina over ons voor meer informatie over onze uitgangspunten en visie.

Sterke focus op de toekomst

 

Wat wil je later worden? Wat staat er over vijf jaar op jouw visitekaartje? Valt dat binnen jouw mogelijkheden, wat is daarvoor nodig en wat moet jij daarvoor doen? En… hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Deze aspecten spelen een grote rol in de aanpak van SVS Inburgering. Wij verzorgen niet alleen taalcursussen met een vaste begin en eindtijd maar kijken ook samen met de cursist naar zijn wensen, dromen en mogelijkheden. En wij proberen hun daarbij zo veel als mogelijk te helpen. Dat is maatwerk. Een voorbeeld van een dergelijke aanpak is de video CV die vorig jaar voor Ayoub is gemaakt om hem op weg te helpen in zijn zoektocht.

Ayoub Choban, een echte uitblinker!

Maak kennis met Ayoub: architect van beroep en zeer bedreven vrijwilliger bij Miniworld in Rotterdam. In 2014 is hij vanuit Irak naar Nederland gekomen.Hij is nu op zoek naar een passende baan, het liefste bij een architectenbureau. Kunt u helpen? Like en deel deze video CV.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Bel 030 711 56 84 of stuur een e-mail naar info@svs-inburgering.nl. Je kunt ook een bericht sturen via onze contactpagina. Klik op de onderstaande button voor meer contactinformatie.