Docent NT2 gevraagd

Home / Docent NT2 gevraagd

Vacature docent NT2 SVS Inburgering

Sterke focus op de toekomst

Wat wil je later worden? Wat staat er over vijf jaar op jouw visitekaartje? Valt dat binnen jouw mogelijkheden, wat is daarvoor nodig en wat moet jij daarvoor doen? En… hoe kunnen wij jou daarbij helpen? Deze aspecten spelen een grote rol in de aanpak van SVS Inburgering. Wij verzorgen niet alleen taalcursussen met een vaste begin en eindtijd maar kijken ook samen met de cursist naar zijn wensen, dromen en mogelijkheden. En wij proberen hun daarbij zo veel als mogelijk te helpen. Dat is maatwerk. Een voorbeeld van een dergelijke aanpak is de video CV die vorig jaar voor Ayoub is gemaakt om hem op weg te helpen in zijn zoektocht.

Ayoub Choban, een echte uitblinker!
Maak kennis met Ayoub: architect van beroep en zeer bedreven vrijwilliger bij Miniworld in Rotterdam. In 2014 is hij vanuit Irak naar Nederland gekomen.Hij is nu op zoek naar een passende baan, het liefste bij een architectenbureau. Kunt u helpen? Like en deel deze video CV.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Bel 030 711 56 84 of stuur een e-mail naar info@svs-inburgering.nl. Je kunt ook een bericht sturen via onze contactpagina. Klik op de onderstaande button voor meer contactinformatie.