Sightseeing

Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen

Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen

Wij gaan 75 minuten varen over de Nijmeegse, Rotterdamse of Amsterdamse wateren. Kijk uit over het water. Zorg dat u van tevoren niet gegeten hebt, want op het menu staan versgebakken appel- en naturel pannenkoeken én allerlei gerechten om de pannenkoeken mee te garneren, zoals kaas, vruchtjes, jam en eitjes. Hoeveel pannenkoeken kunt u op in 75 minuten?

Afhankelijk van de opleidingslocatie gaat u aan boord van de rondvaartboot SVS-Inburgering in:

Nijmegen:
Wij varen op de Waal waar u een prachtig uitzicht hebt over het natuurgebied de Ooijpolder, de stad en de Nijmeegse bruggen.

Rotterdam:
Wij varen door de Rotterdamse wateren waar u een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen.

Amsterdam:
Tijdens de vaart ziet u alle indrukwekkende nieuwe gebouwen langs het IJ en ziet u hoe Amsterdam verandert. De oude gebouwen verdwijnen of krijgen een nieuwe bestemming en er komen nieuwe juweeltjes (EYE
Museum) voor in de plaats. In de zomer bestaat de kans dat wij één of meerdere cruiseschepen tegenkomen en ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn vaak indrukwekkend.

Boardingscertificaat 
Voordat u aan de sightseeing mag deelnemen moet u een boardingscertificaat behalen. Dit certificaat behaalt u door tijdens de les een schriftelijke boardingtest in het Nederlands te doen. Slaagt u voor de test dan ontvangt u het boardingsbewijs  en gaat u samen met medecursisten starten met uw rondreis op kosten van SVS-Inburgering. Het spreekt voor zich dat u tijdens de les, tijdens de boardingtest en tijdens de rondvaart Nederlands spreekt.

Socials