Excursie Karten

Wie is de snelste?

We gaan naar de leukste kartbaan bij Rotterdam. De kartbaan van Go-Kart-In vlakbij Rotterdam behoeft weinig introductie. Zelfs Jos Verstappen, die deze baan inhuldigde roemde deze kartbaan en zijn uitstekende grip, karts en veiligheid. Zowel incidentele als enthousiaste karters vinden dan ook dagelijks hun weg naar Go-Kart-In in Dordrecht. Want hier wordt karten een sensatie.

Kartbaan voor iedereen
Bij Go-Kart-In worden allerlei soorten kartfeesten georganiseerd. Bijvoorbeeld opwindende ‘endurance races’, losse heats of wedstrijden voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten en kinderfeestjes. Deze worden allemaal van begin tot eind professioneel begeleid, door ervaren instructeurs en partybegeleiding, zodat u de perfecte dag beleeft.

De leukste en veiligste kartbaan van omgeving Rotterdam
U mag al achter het stuur kruipen na slechts een korte maar gedegen instructie, gegeven door onze professionele race-instructeur. Eerst mag u even de kartbaan aftasten om zo de route te leren kennen. Hierna is het een kwestie van snelheid opbouwen en de ideale lijn van het circuit volgen. Zo worden uw rondetijden steeds beter, schiet uw adrenalinepeil omhoog en is het feest compleet. En dat blijft het ook na afloop; gezellig aan de bar of aan tafel.

Toelating
Voordat u gaat karten moet u een toelatingscertificaat behalen. Dit certificaat behaalt u door tijdens de les een schriftelijke kart-test in het Nederlands te doen. Slaagt u voor de test dan ontvangt u het rijbewijs karten en gaat u samen met medecursisten een wedstrijd karten op kosten van SVS-Inburgering. Het spreekt voor zich dat u tijdens de les, tijdens kart-test en tijdens het karten Nederlands
spreekt.