Succesgarantie

Home / Succesgarantie
  • Tot 700 uur les

  • Niet geslaagd? Gratis herexamen

  • Doorgaan tot u wel slaagt

Wij hebben vertrouwen in u, en u kunt ons vertrouwen

Wij vertrouwen op uw kwaliteiten, uw inzet en uw motivatie. In combinatie met onze kennis er ervaring, halen wij het beste in u naar boven. Wij helpen u met liefde een nieuwe toekomst opbouwen in Nederland. Maar u kent ons niet, en een inburgeringstraject kost tijd en geld. Dus hoe kunt u er zeker van zijn dat wij betrouwbaar zijn? Daarom geven wij u de volgende garanties voor uw inburgeringstraject:

Garantie 1: U slaagt gegarandeerd!

De overheid stelt dat u binnen 3 jaar ingeburgerd moet zijn. Die termijn staat in de brief die u van DUO ontving. Binnen die termijn helpen we u zo lang en zo vaak als maar nodig is om u te laten slagen voor uw inburgeringstraject. We weten zeker dat het u gaat lukken, zolang u zich voldoende inzet en gemotiveerd met ons meewerkt.

Garantie 2: Niet geslaagd? Gratis herexamen

Voorafgaand aan uw inburgeringstraject, tekent u een contract waarin alle afspraken staan die we met elkaar maken. Als u zich aan deze afspraken houdt, weten we zeker dat u slaagt. Hoe kunt u daarop vertrouwen? Omdat u tot 4 keer examen kunt doen zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. Haalt u na 4 keer examen doen het examen nog niet? Dan hebt u in elk geval aantoonbaar uw best gedaan. U voldoet dus altijd aan de eisen.

Garantie 3: U kunt tussentijds stoppen

Wij zijn ervan overtuigd dat u tot het eind van het opleidingstraject bij ons blijft. Maar als u na een tijdje toch liever overstapt naar een andere opleider, dan kan dat. U betaalt slechts de periode van uw inburgeringstraject en kunt de rest van het geld aan een ander inburgeringstraject besteden. Dus zelfs nadat u met ons een contract hebt afgesloten voor uw inburgeringstraject, behoudt u uw keuzevrijheid.