Inburgeren in Rotterdam

Inburgeren in Rotterdam

Vanaf 2 augustus 2016 heeft SVS Inburgering haar deuren geopend in Rotterdam. We zitten daar in een mooi hoekpand aan de Jacob Loisstraat op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station van Rotterdam! Op deze locatie worden verschillende taal- en inburgeringscursussen aan inburgeraars geboden. Zo worden er cursussen Nederlands op A2, B1 en B2 niveau gegeven. Ook kunnen de cursisten in Rotterdam een cursus ONA en KNM volgen.

Maar het aanbod is niet alleen beperkt tot inburgeren en Nederlands leren… Op de planning staat namelijk ook een cursus Arabisch voor beginners. Een erg leuke cursus waarin de basisprincipes van de Arabische taal worden geleerd. Bij voldoende animo kan een vervolgcursus georganiseerd worden.

Startdata Nederlands leren en inburgeringscursus Rotterdam

Geregeld gaan er nieuwe Nederlandse taal- en inburgeringscursussen van start in Rotterdam. Voor meer informatie over Nederlands leren en de inburgeringscursussen in Rotterdam kunt u contact met ons opnemen. Bekijk onze cursuskalender voor meer informatie over de startdata van alle inburgeringscursussen in Rotterdam.