Inburgeren in Nieuwegein

Inburgeren in Nieuwegein

Sinds 2016 worden er in Nieuwegein verschillende Nederlandse taal- en inburgeringscursussen aangeboden door SVS Inburgering. Onze locatie in Nieuwegein biedt ruimte aan meerdere groepen cursisten. Hierdoor is het mogelijk om gelijktijdig cursussen op verschillende taalniveaus Nederlands aan te bieden. Voor iedere inburgeraar kunnen wij een passende cursus bieden.

Edisonbaan Nieuwegein

Het pand aan de Edisonbaan in Nieuwegein waarin de cursussen Nederlands worden gegeven is modern en van alle gemakken voorzien. Tijdens de warme dagen in Nederland is het binnen lekker koel dankzij de airconditioning. En vooral het uitzicht en de omgeving zal je versteld doen staan. Je kunt hier in de pauzes en na afloop van de lessen een heerlijke wandeling maken!

Startdata inburgeringscursus & Nederlandse taal Nieuwegein

Geregeld gaan er nieuwe cursussen Nederlands NT2 en inburgeringscursussen van start in Nieuwegein. Voor meer informatie over de cursus Nederlands en de inburgeringscursus in Nieuwegein kunt u contact met ons opnemen. Bekijk onze cursuskalender voor meer informatie over de startdata van alle inburgeringscursussen in Nieuwegein.