Inburgeren in Gouda

Inburgeren in Gouda

Per 22 augustus 2016 worden er ook in Gouda Nederlandse taalcursussen en inburgeringscursussen aangeboden door SVS Inburgering. Onze nieuwe locatie in Gouda biedt een mooie uitbreiding aan de dekking van onze opleidingslocaties voor het leren van Nederlands in de randstad. En het is niet zomaar een opleidingslocatie… Onze cursisten uit Gouda en omstreken krijgen les in het mooie, monumentale St. Jozef Paviljoen aan de Graaf Florisweg in Gouda!

Sint Jozefpaviljoen

Het Sint Jozefpaviljoen (gesticht als Sint Josephpaviljoen) is een voormalig ziekenhuis aan de Graaf Florisweg in de Nederlandse stad Gouda. In 1992 fuseerde het ziekenhuis met het toenmalige Bleulandziekenhuis tot het Groene Hart Ziekenhuis. Het gebouw werd gehandhaafd als Jozeflocatie. Sinds begin 2014 is het Sint Jozefpaviljoen niet langer in gebruik als ziekenhuis. Lees meer over deze locatie op Wikipedia.

Inburgeren en Nederlands leren in Gouda gaat van start

Per 22 augustus 2016 gaan de eerste Nederlandse taalcursussen en inburgeringscursussen in Gouda van start. Voor meer informatie over de cursus Nederlands en de inburgeringscursus in Gouda kunt u contact met ons opnemen. Bekijk onze cursuskalender voor meer informatie over de startdata van alle inburgeringscursussen in Gouda.